Suus heeft een “First date”!

Het is zover, Suus gaat op zondag 31 mei 2020 naar Floyd. Suus werd twee weken geleden weer krols nadat we haar 4 weken op de poezenpil hadden gezet. Na de laatste pil zou het wel 6 weken kunnen duren of ze zou ook niet meer krols kunnen worden de komende maanden. Maar na drie weken werd ze al weer krols, dit duurde ongeveer een dag of 8. Het wordt geadviseerd om poezen niet bij de eerste keer krolsheid, na het gebruik van de pil te laten dekken. Na een week werd ze alweer krols. Krols zijn is ook best een aanslag op het lichaam, het is echt niet een fijne periode voor de poes ( en ook niet altijd voor hun baasjes).

Alle voorbereidingen zijn getroffen, naar de kapper geweest (lees check met de vlooienkam), langs de pedicure oftewel overval je kat tijdens een dutje met een nagelschaar, neem haar in de houtgreep en knip de nagels van de voorpoten, paspoort paraat en alle benodigde documenten. Regel het vervoer, in dit geval op zoek naar de kattenreismand achter in de schuur.

We zijn er klaar voor, en hopelijk Suus ook. Net als bij mensen, het kan ook niet klikken met Floyd en als het klikt moet het ook nog lukken. Als het klikt zal Suus een 2 a 3 dagen logeren. Grote Zus zal het wel vreemd vinden dat ze een paar daagjes Suus gaat missen. Wordt vervolgd…

“Designed by sara_guerra / Freepik”